Üniversitemize Yeni Atanan Personellerimiz

Dr. Habib AYDIN Üniversitemiz Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Dr. Esra ÖZTÜRK SÖZEN Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Dr. Mehmet İMAMOĞLU Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Dr. Gülüzar ÖZBOLAT Üniversitemiz Sağlık Yüksekokulu Dr. Öğr. Üyesi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Dr. Osman KUFACI Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Hasan Kemal BIYIK Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Kadir ZEYREK Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Hasan SAĞIR Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yükseokulu Öğretim Görevlisi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Tülay ÖZBAKAR Üniversitemiz Boyabat Meslek Yükseokulu Öğretim Görevlisi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Basında Üniversitemiz