Üniversitemize Atanan ve Görevde Yükselen Personellerimiz

Prof. Dr. Süleyman ELMACI Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Profesör kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Dr. Faruk POLATCAN Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Dr. Hülya KARAÇALI TAZE Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Dr. Nazlı YILDIRIM Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Dr. Semra UÇAR Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Dr. Gökçen YILMAZ Üniversitemiz Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Dr. Cüneyd AYDIN Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Emre ÇİLESİZ Üniversitemiz Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Dr. Öğr. Üyesi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Ahmet TIĞLI Üniversitemiz Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Görevlisi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Cafer ZEYREKLİ Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Yasemin ÖZYER Üniversitemiz Durağan Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Fatih KARAKAŞ Üniversitemiz Rektörlük Öğretim Görevlisi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Arif Hikmet ÇAKOĞLU Üniversitemiz Boyabat Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Hüseyin ŞAHİNER Üniversitemiz Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Görevlisi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Mehmet AFŞAR Üniversitemiz Gerze Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Türkan Müge ÖZBEKLER Üniversitemiz Ayancık Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Merve TOPAL Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Araştırma Görevlisi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.