Üniversitemize Atanan ve Görevde Yükselen Personellerimiz

Doç. Dr. Fatma KARAKUŞ Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Doçent kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Doç. Dr. Emel ÇANKAYA Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Doçent kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Doç. Dr. Ayhan KARAMAN Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Doçent kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Doç. Dr. Gülçin DİLEK Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Doçent kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Doç. Dr. Murat SARIKAYA Üniversitemiz Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Doçent kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Dr. Azize Reva BOYNUKALIN Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Dr. Yasemin ATA Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Dr. Duygu ÖZYILMAZ MİSİCAN Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Ahmet TIĞLI Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Görevlisi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Recep AYKAN Üniversitemiz Ayancık Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Mahmut ÖNER Üniversitemiz Rektörlük Öğretim Görevlisi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Fatih BULUT Üniversitemiz Rektörlük Öğretim Görevlisi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Mert ULUPINAR Üniversitemiz Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Araştırma Görevlisi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Cemil TOPRAK Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Araştırma Görevlisi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Kalite Yönetim Birimi
Öğrenci Hizmetleri