Vefat

Üniversitemiz Ayancık Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali KARAÇUHA’nın babası, Sağlık Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Melek ERSOY KARAÇUHA’nın kayınpederi Bekir KARAÇUHA vefat etmiştir. Cenazesi bugün (29.12.2016) Samsun’un İlkadım İlçesi Yeni Karakol Camiinde öğle namazına müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecektir. Merhuma Allah' tan rahmet, eş, dost, akraba ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Not: Cenazeye katılmak isteyen personelimiz için bugün (29.12.2016) saat 10.00’da Su Ürünleri Fakültesi’nden hareket edecek olan araçlarımız, sırasıyla Fen-Edebiyat Fakültesi, Rektörlük, Meslek Yüksekokulu ve Gerze Meslek Yüksekokulu güzergâhından Samsun’un İlkadım İlçesine hareket edecektir.

SİNOP ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ