Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda, 2025-2026 eğitim-öğretim yılı hazırlıkları için Rektörümüz Prof. Dr. Şakir Taşdemir başkanlığında akademik kurul toplantısı düzenlendi.

Toplantıya Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Muhitdin Yılmaz, Prof. Dr. Rıza Bayrak ve Prof. Dr. Sabri Bilgin ile akademik ve idari personelimiz katılım sağladı.
Toplantı MYO Yüksekokul Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Ömer Elkıran tarafından gerçekleştirilen sunumla başladı. Sunumda yıl boyunca yapılan faaliyetler, akademik çalışmalar ve öğrencilere yönelik projeler detaylı şekilde paylaşıldı. Daha sonra 2025-2026 eğitim-öğretim yılında bilimsel çalışmaların artırılması, öğrencilerin sosyal ve kültürel gelişimlerinin desteklenmesi ve topluma katkı sağlayacak projelerin hayata geçirilmesine ilişkin yol haritası planlandı.
Akademik kurulun son bölümünde ise Rektörümüz Prof. Dr. Şakir Taşdemir, öğretim elemanlarının görüş ve önerilerini dinleyerek sorularını cevaplandırdı.





