KOSGEB TEKMER KOORDİNASYON BİRİMİ

KOSGEB-TEKMER Koordinasyon Biriminin kuruluş amacı her ne kadar Ar-Ge İnovasyona dayalı olsa da bugün KOSGEB desteklerinden faydalanmak isteyen, alınan destekler çerçevesinde üniversitemiz bünyesinde bulunan öğretim elemanlarının bilgi ve tecrübelerine ulaşmak isteyen ve girişimcilik eğitimleri faaliyetlerine katılmak isteyen herkes için bir köprü görevindedir. Bunun yanında gerek üniversitemiz bünyesindeki diğer birimlerle gerekse çeşitli kamu kurum ve kuruluşların ilgili birimleriyle ortak faaliyetler yürütmektedir. Ayrıca yine üniversitemiz bünyesindeki fakülte ve yüksekokullarda öğrencilere yönelik olarak girişimcilik dersi açılması konusundaki taleplerin karşılanması hususunda da hizmet vermektedir.