Rektörümüz Tarihi Törene Katıldı

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN, TBMM Genel Kurulu’nda yemin etmesi ve Anıtkabir ziyaretinin ardından, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen törenle resmen görevine başladı.

Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen törene; 22 Devlet Başkanı'nın yanı sıra birçok ülkenin başbakanı, devlet başkan yardımcıları, parlamento başkanları ile yurtiçi ve yurtdışından çok sayıda davetli katıldı.

Törene Üniversitemizi temsilen katılan Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN da, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Saffet KÖSE ile birlikte tarihi anı yakından takip ettiler.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ve eşi Sayın Emine ERDOĞAN, özel olarak hazırlanan koridordan geçerek tören alanındaki yerini aldılar.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN, Cumhurbaşkanlığı Göreve Başlama Töreni’nde yaptığı konuşmada, “Hizmetkârlığına talip olduğumuz milletimize layık olabilmek için geceli gündüzlü çalıştık. Hamdolsun, milletimiz bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı, yolda koymadı. 24 Haziran’da bir kez daha kendisine hizmet etmek üzere bizi seçti. Sadece bize oy verenlerin değil, 81 milyonun tamamının Cumhurbaşkanı olduğumuzun bilinciyle, milletimize layık olmaya çalışacağız” dedi.

Kalite Yönetim Birimi
Basında Üniversitemiz