Teknik Hizmet Personelimiz, Yeni Kıyafetleriyle Sahada

Üniversitemiz Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığında görev yapan teknik hizmet personelimiz, yeni kıyafetleriyle hizmet vermeye başladı.

Kurumsal ciddiyeti sağlamak, iş güvenliği ve verimliliğini arttırmak amacıyla tasarlanan yeni kıyafetlerle, teknik hizmet personelimizin çalışmalarını daha aktif ve rahat bir şekilde sürdürebilmesi amaçlanıyor.

Üniversitemiz birimlerindeki teknik arıza ve bakım çalışmalarında görev alacak olan personelimizin yeni kıyafetleri, mevsim şartlarına uygun olarak, yaz ve kış aylarına özel tasarlandı.

Teknik Personelimize dağıtımı yapılan yeni kıyafetlerin hayırlı olmasını dileyen Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, “ Yeni kıyafetlerimiz, personelimizin iş güvenliğini sağlayıcı ve hareket kabiliyetini arttırıcı özelliğe sahip olarak tasarlanmıştır. Üniversitemiz bünyesinde çalışan teknik personellerimizin daha rahat ve verimli çalışması amacıyla hazırlanan kıyafetlerle, kurumsallığımızın ön plana çıkması, yapılan işin önem ve ciddiyetinin arttırılması amaçlanmaktadır. Yeni kıyafetlerimizin hayırlı olmasını temenni ediyor, personellerimizin başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

Kalite Yönetim Birimi
Basında Üniversitemiz