Üniversitemiz Büyümeye Devam Ediyor

Yürüttüğü çalışmalar ve bilimsel başarılarıyla bölgesinin etkin gücü haline gelen Üniversitemiz, lisansüstü eğitimdeki atılımlarıyla, bünyesine yeni yüksek lisans programları kazandırmaya devam ediyor.

Üniversitemiz, eğitim kalitesini yükseltmeye dönük çalışmalarının yanı sıra, öğrenci sayısını artırma faaliyetlerine bir yenisini daha ekledi.

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde açılmak üzere talep edilen;

• Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Tezli Yüksek Lisans Programı
  • Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından onaylandı.

Yeni yüksek lisans programının hayırlı olmasını dileyen Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, “Sinop Üniversitesi olarak, ön lisans ve lisans eğitimin yanında, bölgemize ve ülkemize akademik ve bilimsel katkı sağlamak adına yüksek lisans ve doktora eğitimine de büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından onaylanarak bünyemize kazandırılan yeni yüksek lisans programlarının, Üniversitemiz ailesine ve Sinop’a hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kalite Yönetim Birimi
Basında Üniversitemiz