Üniversitemiz ile Tez-Koop-İş Sendikası Arasında Toplu İş Sözleşmesi İmzaladı

Üniversitemiz ile Tez-Koop-İş Sendikası arasında, Üniversitemizde çalışan daimi işçiler adına toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Senato Toplantı Odası’nda gerçekleştirilen imza törenine; Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK, Genel Sekreterimiz Sayın Mehmet ATLI, Personel Daire Başkanımız Sayın Zafer AKIN, Hukuk Müşavirimiz Sayın Av. Özgür BAŞDOĞAN, Tez-Koop-İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Sayın Şerif TAŞÖREN ve yetkili sendika üyeleri katıldılar.

Üniversitemiz ile Tez-Koop-İş Sendikası arasında imzalanan toplu iş sözleşmesi ile, işçilerimizin yevmiyeleri 98 TL’den 105 TL’ye yükselirken, birinci yıl ücret zammı %11, ikinci yıl ücret zammı %11 olarak belirlendi.

2018 – 2020 dönemi toplu iş sözleşmesi ile işçilerimizin aylık ücretlerinde; ikramiye, ücret zammı ve sosyal haklar dâhil olmak üzere toplam %28 oranında artış sağlandı.

Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN yaptığı açıklamada, “Üniversitemizde düzenli ve verimli çalışmayı sağlamak, üretimi artırmak, işçilerimizin hak ve menfaatlerini teminat altına almak amacıyla imzalanan toplu iş sözleşmesinin, Üniversitemiz ve işçilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kalite Yönetim Birimi
Basında Üniversitemiz