Sağlık Bakanı Dr. Ahmet DEMİRCAN’dan Sinop’a Ziyaret

Sağlık Bakanı Sayın Dr. Ahmet DEMİRCAN, yapımı tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulan Durağan, Ayancık, Boyabat Devlet Hastanelerinin açılış törenine ve STK Temsilcileri ile iftar programına katılmak üzere  Sinop’a geldi.

İlçe ziyaretleri sonrası Valilik Makamını ziyaret eden Sağlık Bakanı Sayın Dr. Ahmet DEMİRCAN, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN ve ilimiz protokolü tarafından karşılandı.

Bakanımız Sayın Dr. Ahmet DEMİRCAN, Valilik toplantı salonunda Sinop Valisi Köksal ŞAKALAR’dan Sinop İlinin genel durumu hakkında brifing aldı.

Ziyaretlerin ardından Sağlık Bakanı Sayın Dr. Ahmet DEMİRCAN, STK’lar, Kanaat Önderleri, Muhtarlar ve İş Adamları ile Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Oteli'nde düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

İftar programına Bakan Sayın Dr. Ahmet DEMİRCAN’ın yanı sıra Vali Sayın Köksal ŞAKALAR, AK Parti  Sinop Milletvekili Sayın Dr. Nazım MAVİŞ, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Vali Yardımcıları Sayın İzzet ERCAN ile Sayın Mehmet TANIŞIR,  İl Emniyet Müdürü Sayın Ercan DAĞDEVİREN, İl Jandarma Komutanı Sayın Kıdemli Albay Halil ALTINTAŞ, İl Genel Meclisi Başkanı Sayın Şükrü GÜNDOĞDU, AK Parti Sinop İl Başkanı Sayın Ali ÇÖPCÜ, MHP İl Başkanı Sayın Fahrettin ULUSOY,  İlçe Belediye Başkanları, Kurum Müdürleri, STK Temsilcileri, Kanaat Önderleri, İş Adamları  ve  Muhtarlar katıldı.

Kalite Yönetim Birimi
Öğrenci Hizmetleri