TKBB Makale Yarışmasında Üniversitemize Ödül

Üniversitemiz Boyabat Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Sayın Yunus Emre AYTEKİN, Türkiye Katılım Bankaları Birliği (TKBB) tarafından İslam Ekonomisi ve Finansı alanına destek sağlamak amacıyla düzenlenen Makale Yarışması’nda ödüle layık görüldü.

9 Mayıs 2018 tarihinde, Çırağan Sarayı’nda düzenlenen ödül törenine; Başbakan Yardımcımız Sayın Mehmet ŞİMŞEK, Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurumu başkanı Sayın Mehmet Ali AKBEN, Hazine Müsteşarı Sayın Osman ÇELİK, Katılım Bankalarının genel müdürleri ve bürokratlar katıldılar.

TKBB, İslam Ekonomisi ve Finansı alanına destek sağlamak amacıyla düzenlenen ödüllü makale yarışmasında; Üniversitemiz Öğr. Gör. Sayın Yunus Emre AYTEKİN ve Sayın Ömer KESKİN “Katılım Bankalarının Youtube Yönetimi Analizi: Kuşaklar Bağlamında Görsel Destekli Çevrimiçi Öğrenme Modeli İle İslami Finansal Ürün ve Hizmet İtibarlarının Sosyal Medya Üzerinden Artırımı” başlıklı makaleleriyle dördüncülük derecesini elde ettiler.

Kurum İç Değerlendirme Raporu
Öğrenci Hizmetleri