Prof. Dr. Murat SEZGİN Hocamızın Anısına Zeytin Fidanı Dikildi

28 Temmuz 2017 tarihinde aramızdan ayrılan Merhum Su Ürünleri Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Murat SEZGİN hocamızın adına, Üniversitemiz 15 Temmuz Yerleşkesinde zeytin fidanı dikildi.

Üniversitemize büyük emekleri olan Sayın Prof. Dr. Murat SEZGİN Hocamızın anısına düzenlenen fidan dikim etkinliğine; Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Rektör Yardımcılarımız Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK, Genel Sekreterimiz Sayın Mehmet ATLI, Genel Sekreter Yardımcımız Sayın Macit ÖZŞAHİN, İdari ve Mali İşler Daire Başkanımız Sayın İzzet SONSES ile Üniversitemiz personeli katıldılar.

Sayın Prof. Dr. Murat SEZGİN Hocamızın adını taşıyan zeytin fidanını, Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Rektör Yardımcılarımız Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK ve Genel Sekreterimiz Sayın Mehmet ATLI birlikte diktiler.

Fidana can suyunu veren Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, “Bugün Üniversitemize ve Su Ürünleri Fakültemize büyük katkılar sağlayan, saygın bir bilim adamı, samimi bir dostumuz olan Merhum Prof. Dr. Murat SEZGİN anısına bir zeytin fidanı diktik. Değerli Hocamızı unutmayacağız, hep rahmetle anacağız. İnşallah amel defteri hiç kapanmayacak” dedi.

Kurum İç Değerlendirme Raporu
Öğrenci Hizmetleri