Kızılay Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürlüğünden Rektörümüze Ziyaret

Kızılay Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Sayın Dr. Muhsin YILDIRIM, Samsun Kızılay Kan Bağışı Merkezi Müdürü Sayın Dr. Serdar BAYRAM, Sinop Kızılay Kan Bağış Merkezi Müdürü Sayın Dr. Muharrem COŞKUNER, Türk Kızılayı Sinop Şube Başkan Vekili Sayın Yakup ÜÇÜNCÜOĞLU ve Kızılay Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Planlama Sorumlusu Sayın Murat ÇAKMAK, Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN'ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Kızılay Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Sayın Dr. Muhsin YILDIRIM, Türk Kızılayı'na ve kan bağışı çalışmalarına sağladığı katkılar anısına Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN'a hediye takdiminde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN ise, Kızılayı'nın çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, dernek üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Kurum İç Değerlendirme Raporu
Öğrenci Hizmetleri