Rektörümüzden Yerel Basına Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, İlimizde yayın hayatını sürdüren Sinop Pusulası Gazetesi ve Bizim Karadeniz Gazetelerini ziyaret etti.

İlk olarak Sinop Pusulası Gazetesi’ni ziyaret eden Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Haber Yönetmeni Sayın Murat YILMAZER ve Gazete muhabirleri ile uzun süre sohbet ederek, Üniversitemizde yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Daha sonra Bizim Karadeniz Gazetesi’ne geçen Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, burada Yazı İşleri Müdürü Sayın Ahmet Fatih YILMAZ ve Muhabir Sayın Tuğba YILMAZ ile bir araya geldi. Basın mensupları ile sohbet edip gündeme dair bilgiler alan Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, gazetecilere çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaretlerde Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN'a Üniversitemiz Basın-Yayın ve Halka İlişkiler Müdürü Sayın Hüseyin KONUKÇU eşlik etti.

Kalite Yönetim Birimi
Öğrenci Hizmetleri