Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Kadınlar Günü Buluşması

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde “Kadının Güçlenmesi Strateji Belgesi ve Eylem Planı” tanıtım toplantısı düzenlendi.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın himayelerinde Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın eşi Sayın Emine ERDOĞAN, Başbakanımız Sayın Binali YILDIRIM ve eşi Sayın Semiha YILDIRIM, Başbakan Yardımcımız Sayın Recep AKDAĞ, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Fatma Betül SAYAN KAYA, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Jülide SARIEROĞLU, Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sayın Bülent TÜFENKCİ, Maliye Bakanımız Sayın Naci AĞBAL, Kalkınma Bakanımız Sayın Lütfi ELVAN ile çok sayıda davetli katıldı.

Programda bir konuşma yapan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ederek, hazırlanan eylem planının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Toplantıya Üniversitemizi temsilen katılım sağlayan Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcımız Sayın Yrd. Doç. Dr. Fatma YÜCE, programın ardından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Dr. Fatma Betül SAYAN KAYA ile bir araya gelerek, kadın çalışmalarına yönelik bir süre sohbet etti.

Kalite Yönetim Birimi
Basında Üniversitemiz