Kurum İç Değerlendirme ve Dış Değerlendirme Sürecine İlişkin Bilgilendirme Toplantısı

Üniversitemiz ‘Kurum İç Değerlendirme ve Dış Değerlendirme Sürecine İlişkin Bilgilendirme’ toplantısı, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN başkanlığında gerçekleştirildi.

Senato Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen planlama toplantısına; Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Ali BİLGİN, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK, Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, Eğitim Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Savaş BAŞTÜRK, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Kamil DEMİRCİ, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Şükrü ÇELİK, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Bekir YÜKTAŞIR, Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Hülya TURAN, Genel Sekreterimiz Sayın Mehmet ATLI, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Sayın Yrd. Doç. Dr. Ali Turan BAYRAM, Durağan Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Prof. Dr. Cem Cüneyt ERSANLI, Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Yrd. Doç. Dr. Mustafa Kemal BALKİ, İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Sayın Yrd. Doç. Dr. Muzaffer BARLAK, Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Sayın Yrd. Doç. Dr. Serdar YENER, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Sayın Ali ALTUNGEYİK, Akademik ve İdari Personelimiz katıldılar.

Üniversitemiz bünyesindeki; Fakülteler, Enstitüler, Yüksekokullar, Meslek Yüksekokulları, Araştırma Merkezleri ve Koordinatörlüklerdeki niteliğin artması ve eğitimde kaliteyi arttıracak, bölgesel kalkınmaya katkı sağlayacak adımların atılması amacıyla düzenlenen ‘Kurum İç Değerlendirme ve Dış Değerlendirme Sürecine İlişkin Bilgilendirme’ toplantısında; Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Ali BİLGİN tarafından  ‘Kurum İç Değerlendirme ve Dış Değerlendirme’ süreçleri ile ilgili bir sunum yapıldı.

Toplantıda ayrıca, Üniversitemizdeki iç ve dış değerlendirme sürecinin nasıl yürütüleceği, iç değerlendirme ölçütleri ve ilgili raporların nasıl hazırlanacağı ile dış değerlendirmenin ne şekilde gerçekleştirileceğine ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu.

Kalite Yönetim Birimi
Öğrenci Hizmetleri