Rektörümüz, İlim Yayma Cemiyetinin Kahvaltı Programına Katıldı

Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, İlim Yayma Cemiyeti Sinop Şubesi tarafından düzenlenen kahvaltı programına katıldı.

Öğretmenevi Çok Amaçlı Salonunda gerçekleştirilen programa; Sinop Valimiz Sayın Hasan İPEK, Ak Parti Sinop Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım MAVİŞ, Sinop İl Müftüsü Sayın Ali Hayri ÇELİK, İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Nevzat TÜRKKAN, AK Parti Sinop İl Başkanı Sayın Ali ÇÖPCÜ ve STK Temsilcileri katıldılar.

İlim Yayma Cemiyeti Sinop Şubesinin 19 Ocak’ta yapılan genel kurulunda yeni seçilen yönetim kurulu tarafından tanışma ve kaynaşma amaçlı düzenlenen kahvaltı programında, protokol üyeleri  İlim Yayma Cemiyeti Sinop Şubesi yeni yönetimin kurulununa çalışmalarında başarılar dilediler.

Kalite Yönetim Birimi
Basında Üniversitemiz