Valimiz Sayın Hasan İPEK’ten Durağan Meslek Yüksekokulumuza Ziyaret

Sinop Valimiz Sayın Hasan İPEK, Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN ve protokol üyelerimizle birlikte Durağan Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret etti.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, 2018-2019 Akademik Yılında öğrenci kabulüne başlayacak olan Üniversitemiz Durağan Meslek Yüksekokulumuz ile açılacak bölüm ve programlar hakkında Sinop Valimiz Sayın Hasan İPEK’e bilgiler verdi. Sinop Valimiz Sayın Hasan İPEK, Durağan Meslek Yüksekokulumuzun hayırlı olmasını dileyerek, MYO Müdürü Prof. Dr. Sayın Cem Cüneyt ERSANLI’ya hediye takdiminde bulundu.

Sinop Valimiz Sayın Hasan İPEK’in Durağan Meslek Yüksekokulumuzun ziyaretine; Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN’ın yanı sıra Durağan Kaymakamı Sayın Akın ORUÇ,  İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Sayın Halil ALTINTAŞ, İl Emniyet Müdürü Sayın Ercan DAĞDEVİREN, Durağan Belediye Başkanı Sayın Ahmet KILIÇASLAN ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sayın Melih KELEŞ, Durağan MYO Müdürü Prof. Dr. Sayın Cem Cüneyt ERSANLI ve Durağan MYO Sekreteri Mustafa REÇBER eşlik etti.

Şehidimizin Adı Kütüphanede Yaşatılacak

Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Nihat DALGIN, Durağan ziyaretinde Şehit Polis Memurumuz Sayın Hakan TANRIKULU Anısına İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yaptırılan Z Kütüphane açılış törenine de katıldı.

Şehit Polis Memurumuz Hakan TANRIKULU anısına Durağan İlçesi 75. Yıl Cumhuriyet Yatılı Bölge Ortaokulunda  yaptırılan  Z Kütüphanesi açılış töreninde, protokol konuşmalarının ardından Şehidimiz için dualar edildi.

Kurum İç Değerlendirme Raporu
Öğrenci Hizmetleri