Üniversitemiz Haber Bülteni’nin 15. Sayısı Okuyucusuyla Buluştu

Üniversitemiz Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü koordinatörlüğünde hazırlanan, Mayıs 2017-Ocak 2018 tarihleri arasında gerçekleşen bilimsel, kültürel ve sosyal etkinliklerin yanı sıra bölümlerimiz hakkında bilgilerin de yer aldığı Sinop Üniversitesi Haber Bülteni'nin 15. sayısı yayınlandı.

Dergimizde, Mutlu Şehir Sinop Unutulmadı

“Mutlu Şehir Sinop” sloganıyla yayımlanan Sinop Üniversitesi 15. Haber Bülteni’nde, Sinop’un tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerine de yer verildi.

“Üniversitemizin Çalışmalarını Okuyucumuzun Değerlendirmesine Sunuyoruz”

Sinop Üniversitesi 15. Haber Bülteni’nde bir yazı kaleme alan Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Sinop Üniversitesi Haber Bülteni’nin 15. Sayısında, Üniversitemizin yürüttüğü faaliyetlerin, gerçekleştirdiği çalışmaların ve hayata geçirdiği başarıların, değerli okuyucularımızın değerlendirmesine sunulduğunu belirtti.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Sinop Üniversitesi ailesi olarak, şehrimizle işbirliği içinde bölgemizin bilimsel gelişimine öncülük etmeye devam edeceklerini ifade ederek, “Yeni hedeflere birlikte yürümeye ve öğrencilerimizi hayalleriyle buluşturma idealimize aynı heyecan ve kararlılıkla devam etmekte olduğumuzu ifade ediyor, tüm okuyucularımızı sevgi ve saygıyla selamlıyorum” dedi.

Sinop Üniversitesi 15. Haber Bültenine ulaşmak için tıklayınız…

Kurum İç Değerlendirme Raporu
Öğrenci Hizmetleri