Türk Tarih Kurumu Başkanı ve Başkan Yardımcısından Rektörümüze Ziyaret

“Atatürk, Misak-ı Milli ve Türkiye Cumhuriyeti’nin Tarih Yolculuğu” konulu konferans vermek üzere Üniversitemize gelen Türk Tarih Kurumu Başkanı Prof. Dr. Refik TURAN ve Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Güray KIRPIK, Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Türk Tarih Kurumu Başkanı Prof. Dr. Refik TURAN ve Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Güray KIRPIK ile uzun süre sohbet eden Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti.

Ziyaret sonunda Türk Tarih Kurumu Başkanı Prof. Dr. Refik TURAN, Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN’a Misak-ı Milli sınırlarımızı gösteren harita takdim etti.

Ziyarette hazır bulunan Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr. Zekiye TUNÇ ve Yrd. Doç. Dr. Tuğba KARA da misafirlerimize, Sinop ziyaretleri anısına kotra hediye ettiler.

Kurum İç Değerlendirme Raporu
Öğrenci Hizmetleri