Üniversitemizde Kayıt Heyecanı Başladı

Üniversitemiz 2017 - 2018 Akademik Yılı kayıtlarımız 14 Ağustos 2017 Pazartesi itibariyle başladı.

Öğrencilerimiz kayıtlarını yaptırarak Sinop Üniversitesi ailesinin bir ferdi olma gururunu yaşarken, velileri de çocuklarını bu heyecanlı ve sevinçli günlerinde yalnız bırakmadı.

Üniversitemiz her sene olduğu gibi bu sene de öğrencilerin kayıtlar esnasında herhangi bir sıkıntı yaşamamaları için gerekli tüm hazırlıkları günler öncesinden tamamladı. Sabahın ilk saatlerinden itibaren Fakültelerimizde bulunan kayıt merkezlerinde kayıt işlemlerine başlayan öğrencilerimiz, üniversitemiz bünyesindeki sosyal aktiviteler  ve öğrenci merkezli çalışmalar hakkında da kayıt görevlilerinden bilgiler aldılar.

Öğrencilerimiz Otogarda Karşılandı

Kayıt işlemleri için çeşitli illerden Sinop’a gelen öğrencilerimizi, otogarda stant açan kayıt görevlilerimiz karşılayarak, kayıt merkezlerine yönlendirdiler.

Kalite Yönetim Birimi
Basında Üniversitemiz