Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel EROĞLU Sinop’taydı

Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel EROĞLU, Erfelek ilçesinde düzenlenen 83 Milyon TL bedelindeki DSİ toplu temel atma törenine katıldı.

Programın ardından Sinop Valiliğini ziyaret eden Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel EROĞLU’nu Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN Valilik girişinde karşıladı.

Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel EROĞLU, Sinop Valisi Hasan İPEK ve Sinop Milletvekili Dr. Nazım MAVİŞ ile birlikte Sinop Valiliğinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunarak, Sinop’a yapılan yatırımları paylaştı.

Bakanımızdan Üniversitemize Övgü

Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel EROĞLU, konuşması esnasında sözü Üniversitemizin yeni kampüs projesine getirerek, Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN ve Sinop Üniversitesi ailemizi tebrik etti.

Hızla yükselen Üniversitemizin yeni kampüs projesine tam not veren Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel EROĞLU, “Sinop Üniversitesini gördüm çok muhteşem bir üniversite olmuş, tebrik ediyorum. Bizler de kampüs inşaatının karşısındaki Kent Ormanını Sinop Üniversitemize tahsis ettik. Tahsis işlemlerine dair son imzanın da Ankara'ya dönünce atılması talimatını verdim. İnşallah Rektörümüzün ve yönetimimizin gayretleriyle öğrencilerimiz, estetik, modern ve doğa ile iç içe eğitim görecekleri bir kampüse kavuşacaklar.” dedi.

Kurum İç Değerlendirme Raporu
Öğrenci Hizmetleri