YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Rahmi ER’den Üniversitemize Ziyaret

YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Rahmi ER, değerli eşleri Seyhan ER ile birlikte Üniversitemizi ziyaret etti.

Ziyarette YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Rahmi ER ve eşi Seyhan ER’i Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN Rektörlük girişinde karşıladı.

Daha sonra Rektörlük makamına geçildi. Burada YÖK Yürütme Kurulu Üyemiz Prof. Dr. Rahmi ER ile Üniversitemiz hakkında sohbet eden Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, Üniversitemiz ile ilgili bilgi vererek, gerçekleştirilmesi düşünülen projeleri anlattı. Ziyarete Üniversitemiz Genel Sekreteri Mehmet ATLI ve Daire Başkanlarımız da eşlik etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN ziyaretleri anısına YÖK Yürütme Kurulu Üyemiz Prof. Dr. Rahmi ER’e hediye takdiminde bulundu.

Ziyaretin ardından YÖK Yürütme Kurulu Üyemiz Prof. Dr. Rahmi ER, eşleri Seyhan ER ve Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, Yeni Kampüs alanımızda bulunan İlahiyat Fakültesini ziyaret ederek incelemelerde bulundular. Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, YÖK Yürütme Kurulu Üyemiz Prof. Dr. Rahmi ER’e hızla yükselen yeni kampüs projemiz hakkında da bilgiler verdi.

Ziyarete İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Muzaffer BARLAK ve Yrd. Doç. Dr. Hasan ŞAHİN ile İlahiyat Fakültesi Öğreti Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hasan Selim KIROĞLU eşlik etti.

YÖK Yürütme Kurulu Üyemiz Prof. Dr. Rahmi ER ve eşleri Seyhan ER, Üniversitemiz Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Otelini de ziyaret ederek, Uygulama Oteli Müdiremiz Yrd. Doç. Dr. Özlem SÜRÜCÜ'den bilgiler aldılar.

Kurum İç Değerlendirme Raporu
Öğrenci Hizmetleri