Basketbol ve Badminton Şampiyonları Belli Oldu

Üniversitemiz 9. Spor Şenliği kapsamında oynanan basketbol ve Badminton final maçları nefes kesti. Üniversitemiz  15 Temmuz Şehitleri Spor Salonu’nda kıyasıya oynanan müsabakalarda şampiyonlar belli oldu.

Bayanlar Basketbol Şampiyonu: Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu

9. Spor Şenliği bayanlar basketbol karşılaşmalarında, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Sağlık Yüksekokulunu yenerek birinci oldu. Sağlık Hizmetleri Yüksekokulu ise üçüncü oldu.

Erkekler Basketbol Şampiyonu: Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu

Erkekler basketbol final müsabakalarında da Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Eğitim Fakültesini yenerek birinci oldu. Meslek Yüksekokulu ise Fen Edebiyat Fakültesini yenerek üçüncü oldu.

Badminton Şampiyonları da Belli Oldu

Üniversitemiz 9. Spor Şenliği kapsamında oynanan Badminton final müsabakalarında Bayanlarda; Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu öğrencisi Gülşah DEMİRTAŞ birinci olurken, Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Burcu YANIK ikinci, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu öğrencisi Aslıhan GÜL üçüncü oldu.

Badminton Erkeklerde ise Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu öğrencisi Bayram Ali KARAKAŞ birinci, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi öğrencisi Veli DAĞLI ikinci, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu öğrencisi Emre KAYA üçüncü oldu.

Kurum İç Değerlendirme Raporu
Öğrenci Hizmetleri