Bakan Faruk ÖZLÜ, İlimiz Sanayici ve İşadamları İle Bir Araya Geldi

Sinop programı kapsamında, ilimizde faaliyet yürüten sanayici ve iş adamları ile akşam yemeğinde bir araya gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk ÖZLÜ, Sanayici ve İşadamlarının taleplerini, isteklerini, ihtiyaçlarını ve sorunlarını dinleyerek, karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Sinop Polis evinde gerçekleştirilen programa Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk ÖZLÜ’nün yanı sıra; Sinop Valisi Hasan İPEK, Sinop Milletvekili Nazım MAVİŞ, Belediye Başkanı Baki ERGÜL, Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, İl Genel Meclisi Başkanı Şükrü GÜNDOĞDU, Ak Parti Sinop İl Başkanı Ali ÇÖPÇÜ, kurum ve daire amirleri katıldılar.

Basına kapalı gerçekleştirilen toplantıda Bakan Faruk ÖZLÜ, iş adamların sorun ve taleplerini dinledi. Toplantının ardından Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk ÖZLÜ ilimizden ayrıldı.

Kurum İç Değerlendirme Raporu
Öğrenci Hizmetleri