'' Kuzeyden Parlayan Yıldız ,,

Rektörümüz, “Mutlu Şehrin Mutlu Üniversitesi’ni” Yeni Birlik Gazetesine Anlattı

Yeni Birlik Gazetesi köşe yazarı Doç. Dr. Süleyman DOĞAN, Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN ile “Mutlu Şehrin Mutlu Üniversitesi” konulu, Sinop Üniversitemizi tüm yönleriyle anlatan bir röportaj gerçekleştirdi.

Rektörlük makamında gerçekleşen röportajda Doç. Dr. Süleyman DOĞAN’ın sorularını cevaplayan Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, Üniversitemizin kısa bir zaman içerisinde hızlı gelişim gösterdiğini ifade ederek bu konuda devletimizden büyük destek gördüklerini anlattı. Gerçekleştirilen önemli çalışmalar hakkında bilgiler veren Rektörümüz, gelecek dönemde yapılması planlanan projelerle ilgili de görüşlerini Yeni Birlik Gazetesi köşe yazarı Doç. Dr. Süleyman DOĞAN’a aktardı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen “Mutlu Şehrin Mutlu Üniversitesi” Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat DALGIN röportajı 03.02.2017 tarihinde Yeni Birlik Gazetesi okuyucuları ile buluştu.

Röportajın tamamını okumak için tıklayınız.

Kurum İç Değerlendirme Raporu
Öğrenci Hizmetleri