Üniversitemizde “Turizm Sektör Buluşmaları” Düzenlendi

Üniversitemiz Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu tarafından “Turizm Sektör Buluşmaları” kapsamında Antalya Belek’te hizmet veren PORT NATURE LUXURY RESORT HOTEL & SPA Otel temsilcileri, öğrencilerimiz ile bir araya geldiler.

Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen “Turizm Sektör Buluşmaları”na; Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Özlem SÜRÜCÜ, Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ali Turan BAYRAM, Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Gül ERKOL BAYRAM, Öğr. Gör. Şaban KARGIGLIOĞLU ve Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu öğrencileri katıldılar.

Toplantıda Antalya Belek’te hizmet veren PORT NATURE LUXURY RESORT HOTEL & SPA Otel temsilcilerinden Gökhan ÖZALTIN ve Selim EPÇAÇAN, öğrencilerimize turizm sektörüyle ilgili önemli bilgiler verirlerken, otellerinin sağladığı mutfak, restoran, bar, kat hizmetleri, animasyon, ön büro bölümleri için işe alım ve staj imkanları ile ilgili konularda da bilgiler verip, başvuruda bulunan öğrencilerimizin işe alımlarını sağladılar.

Ayrıca PORT NATURE LUXURY RESORT HOTEL & SPA Otel temsilcileri, katılımcılara otellerinde yürütülen faaliyetler hakkında video gösterimi sundular.

Kurum İç Değerlendirme Raporu
Öğrenci Hizmetleri