Personelimize “Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu” Eğitimi Verildi

Üniversitemiz Strateji Geliştirme Daire Başkanlığınca, Üniversitemiz personeline, “5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu” ve  “Merkezi Harcama Belgeleri Yönetmeliği” konularında eğitim verildi.

Eğitim Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen eğitime; Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, Genel Sekreterimiz Sayın Mehmet ATLI, Genel Sekreter Yardımcımız Sayın Macit ÖZŞAHİN, Daire Başkanlarımız, Şube Müdürlerimiz ile idari personelimiz katıldı.

Strateji Daire Başkanlığı personellerinden Şube Müdürü Sayın Hasip AĞIRÇELİK ve Muhasebe Yetkilisi Sayın Alper Kadir ALTAY tarafından merkezi harcama belgeleri yönetmeliği ile ödeme süreci ve aksaklıklar ayrıca KBS maaş unsurları konularında bilgiler verildi.

Kalite Yönetim Birimi
Basında Üniversitemiz