Kalite Yönetim Komisyonu İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Üniversitemiz Senatosu tarafından, mevcut yapının değerlendirilmesi ve kalitenin geliştirmesi amacıyla kurulan Kalite Yönetim Komisyonu ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya; Rektör Yardımcılarımız Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK, Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, Eğitim Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Savaş BAŞTÜRK, Su Ürünleri Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Hülya TURAN, Genel Sekreterimiz Sayın Mehmet ATLI, Meslek Yüksekokul Müdürümüz Sayın Dr. Öğr. Üyesi M. Kemal BALKİ, Bilgi İşlem Daire Başkanımız Sayın Yüksel SANDALCI, Strateji Geliştirme Daire Başkanımız Sayın Ali ALTUNGEYİK,  Akademik ve İdari Personelimiz katıldılar.

Kalite Komisyon Alt üyelerinin belirlenmesinin ardından yapılan toplantıda, Kalite Yönetim Komisyonu Başkan Vekili ve Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK tarafından, komisyon faaliyetleri hakkında bilgiler verildi.

Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK, Kalite Yönetim Komisyonunun sağlayacağı destekle, Üniversitemizde stratejik plan ve hedefler doğrultusunda, eğitim-öğretim ve araştırma faaliyetlerinin değerlendirilmesi ve kalitesinin geliştirilmesini amaçladıklarını belirtti.

Kalite Yönetim Birimi
Basında Üniversitemiz