Geleceğin Bilim İnsanları Bir Araya Geldi

Üniversitemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman SAMSUN’un yürütücülüğünde hazırlanan ve TÜBİTAK tarafından kabul edilen ”Denizi Anlamak” isimli proje kapsamında, proje ekibi ve projeye katılacak öğrenciler bir araya geldiler.

Sinop ilinde çeşitli kurumlarda görev yapan proje üyeleri, Sinop Fen Lisesi, Güzel Sanatlar Lisesi ve Sarı Saltuk Anadolu lisesinden 30 kişilik lise 2. sınıf öğrenci grubuna, projenin uygulama esasları ve içeriği hakkında çeşitli bilgiler verdiler.

Proje toplantısında, görsel sunumlar ve karşılıklı diyaloglar ile geleceğin genç bilim insanlarının görüşleri ve projeden beklentileri ortaya konuldu.

6 ay sürecek proje kapsamında, yeni bilgilere ulaşma, farklı öğrenme teknikleri ve hayatta bilimsel çalışma yapabilme ve başarılı olabilme konularında önemli deneyimler kazanacak olan öğrenciler, 24 Eylül-01 Kasım 2018 tarihlerinde Üniversitemiz Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Otelinde konaklamalı olarak etkinlik programlarını gerçekleştirecekler.

Kurum İç Değerlendirme Raporu
Öğrenci Hizmetleri