Türkiye'nin Uluslararası Terör Örgütleriyle Mücadelesi Konuşuldu

Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından “Ulusal Güvenlik Ekseninde Türkiye'nin Uluslararası Terör Örgütleriyle Mücadele Stratejisi” konulu konferans düzenlendi.

Üniversitemiz SÜBİTAM Prof. Dr. İsmet BERBER Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa; Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Sayın Dr. Öğretim Üyesi Rıza BAYRAK, Sinop SGK İl Müdürü Sayın Zafer Ali ÜRKMEZ, SÜBİTAM Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Muhittin YILMAZ, Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Sayın Öğr. Gör. Ömür Bilsay KUL, Akademik ve İdari Personelimiz ile öğrencilerimiz katıldılar.

Programda Ülkemizin uzun yıllardan bu yana terör unsurlarıyla verdiği kararlı mücadeleyi anlatan Karabük Üniversitesi Sayın Dr. Öğretim Üyesi Umut KEDİKLİ, terörle mücadele konusunda Türkiye’nin gereken uluslararası desteği görmesi gerektiğini ifade etti. Katılımcılara terörizmin yayılmasına sebebiyet veren koşulları anlatan Sayın Dr. Öğretim Üyesi Umut KEDİKLİ, Terörizmin önlenmesi için hukukun üstünlüğünün, terörizmle mücadelede temel kabul edilmesi gerektiğini ifade etti.

Konferansın sonunda, Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, konuşmacı Sayın Dr. Öğretim Üyesi Umut KEDİKLİ’ye hediye takdiminde bulundu

Kalite Yönetim Birimi
Basında Üniversitemiz