Üniversitemizde “İletişimde Ustalık Zirvesi” Düzenlendi

Bireylerin ve kurumların gelişimine ve başarıda sürekliliğini koruyabilmesine destek olabilmek ve yaşam kalitesini artırmak amacıyla kurulan 'Dönüşüm Konağı'nın başlattığı ve Türkiye genelinde verilen “İletişim Ustalığı Zirvesi”, Üniversitemizde düzenlendi.

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe; Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcımız Sayın Dr. Öğretim Üyesi Vafa SAVAŞKAN, Ayancık Devlet Hastanesi Başhekimi Sayın Uzm. Dr. Hasan ERGENÇ, İdari ve Mali İşler Müdürü Sayın Recep AK, Eğitim Fakültesi Fakülte Sekreteri Sayın Mustafa KAVAK, Akademik-İdari Personelimiz ve öğrencilerimiz katıldılar.

Günlük hayatta insanların iletişim becerilerini üst düzeye çıkarmayı hedefleyen  seminerde; gerçekte iletişimin nasıl olduğu, iletişim çeşitleri, insan tanıma sanatı gibi konular ele alındı.

Zirvede ayrıca uzman eğitimciler tarafından öğrencilerimize, geleceği nasıl şekillendirecekleri konusunda önemli bilgiler aktarıldı. Sohbet havasında geçen seminere öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdiler.

“İletişim Ustalığı Zirvesi” 12 Nisan 2018 Perşembe günü, 10.00-15.00 saatleri arasında Üniversitemiz Eğitim Fakültesi'nde devam edecek.

Kalite Yönetim Birimi
Basında Üniversitemiz