Boyabat İmam Hatip Ortaokulu’ndan Üniversitemize Ziyaret

Boyabat İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, Üniversitemizde misafir oldular.

“Hafız Yetiştirme Projesi” kapsamında Hafızlık eğitimi alan minik öğrenciler, ilk olarak Eğitim Fakültemizde Çocuk Üniversitemiz tarafından hazırlanan etkinliğe katıldılar.

Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinlikte, Boyabat İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, Çocuk Üniversitesi Müdürümüz Sayın Dr. Öğretim Üyesi Nurhan ÖZTÜRK, Müdür Yardımcımız Sayın Dr. Öğretim Üyesi Sema TAN ve öğrencilerimiz tarafından hazırlanan birbirinden eğlenceli etkinlikler ve zekâ oyunları ile keyifli vakit geçirdiler.

Düzenlenen etkinliklerle minik öğrenciler, bilim ve sanata yönelik çeşitli aktiviteler gerçekleştirdiler.

Boyabat İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, daha sonra Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi’ni ziyaret ettiler.

Burada derslikler ve okuma salonunu gezen minik öğrenciler, görevlilerden bilgiler alarak bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Kalite Yönetim Birimi
Basında Üniversitemiz