ETKİNLİKLER

Jolly Tur, Üniversitemiz Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu’nun Misafiri Oldu

Üniversitemiz, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu tarafından gerçekleştirilen kariyer günleri kapsamında, Turizm sektörünün önde gelen seyahat acenteleriden Jolly Tur yetkilileri öğrencilerimizle buluştu.

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe; Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Sayın Yrd. Doç. Dr. Ercan KARAÇAR, Sayın Yrd. Doç. Dr. Olca SEZEN DOĞANCİLİ ile Öğretim Üyesi Sayın Yrd. Doç. Dr. Gül ERKOL BAYRAM, Öğr. Gör. Sayın Şaban KARGİGLİOĞLU ve öğrencilerimiz katıldılar.

Gerçekleşen kariyer günleri etkinliğinde Jolly Tur sorumluları Sayın Ufuk KARAOĞLU ve Ramazan ÇAKIR, öğrencilerimize sektör hakkında önemli bilgiler verdikten sonra iş ve staj mülakatları gerçekleştirdi.

Kalite Yönetim Birimi
Basında Üniversitemiz