Çocuk Üniversitesi Küçük Misafirlerini Ağırladı

Şehit Halil Özdoğru Ortaokulu öğrencileri, “Çocuk Üniversitesi Etkinlik Günleri” kapsamında Çocuk Üniversitemizde misafir oldular.

Çocuk Üniversitesi Müdürü Sayın Yrd. Doç. Dr. Nurhan ÖZTÜRK, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Sayın Yrd. Doç. Dr. Esra YÜCESAN ve gönüllü öğrencilerimiz tarafından hazırlanan etkinlikler ile minik öğrenciler, bilim ve sanata yönelik çeşitli aktiviteler gerçekleştirdiler.

Şehit Halil Özdoğru Ortaokulu öğrencileri, etkinlikler kapsamında ilk olarak Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Sayın Yrd. Doç. Dr. Esra YÜCESAN eşliğinde müzik odasında dans edip oyunlar oynadılar.

Daha sonra öğrenciler, Üniversitemiz öğrencileri gözetiminde zekâ oyunu olan solo testini yaparak, keyifli dakikalar geçirdiler.

Son olarak fen laboratuvarına giren Şehit Halil Özdoğru Ortaokulu öğrencileri, burada birbirinden ilginç deneyleri izleyip, hayvan fosillerini yakından görme fırsatı yakaladılar.

Kalite Yönetim Birimi
Basında Üniversitemiz