Eğitim Fakültesi Öğrencilerimizden Sıra Dışı Sergi

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği 2. sınıf öğrencileri, Yaratıcılık ve Geliştirilmesi dersi kapsamında yapıkları atölye ürünlerini sergilediler.

Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Binhan KOYUNCUOĞLU koordinesinde hazırlanan sergi, öğrencilerimiz tarafından büyük bir ilgi ile karşılandı.

Serginin yapılma amacı hakkında bilgiler veren Yrd. Doç. Dr. Binhan KOYUNCUOĞLU, serginin hazırlanmasında öğrencilerimizin ciddi bir emek ortaya koyduğunu belirterek, “İlk gün olmasına rağmen, sergimiz yoğun ilgiyle karşılandı. Dönem boyunca yapılan çalışmalar dahilinde, artık materyallerden oluşturulan ürünler ön plana çıkmaktadır. Gereksiz görülen, çöpe atılan ya da doğanın bir parçası olup dikkat dahi etmeden bakıp geçtiğimiz malzemeler, okul öncesi öğretmen adaylarının ellerinde yeniden vücut buldu. Bunlara ek olarak, özgün ürünler, tasarlanan ders dâhilinde yaratıcı düşünme süreçlerini yansıtan resim ve üç boyutlu yazılar, aljinat kalıpla ortaya çıkan alçı heykeller, çuval kumaşı ve tutkalla oluşturulan ve her biri ayrı hikâyeye sahip olan oyuncaklar,  çeşitli düşünce süreçlerini birleştiren yaratıcı-tamamlayıcı portre çalışmaları sergilenmektedir.” dedi.

Sergi, 14 Aralık 2017 Perşembe gününe kadar Eğitim Fakültesinde sergilenmeye devam edilecek.

Minik Öğerenciler Sergiyi Gezdi

Akın Kids Akademi’nin minik öğrencileri, Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği öğrencileri tarafından hazırlanan sergiyi ziyaret etti. Yrd. Doç. Dr. Binhan KOYUNCUOĞLU eşliğinde sergiyi gezen minik öğrenciler, atık malzemelerden yapılan sıradışı oyuncakları görmenin heyecanını yaşadı.

Kalite Yönetim Birimi
Basında Üniversitemiz