Öğrencilerimize “Özgeçmiş Hazırlama ve Mülakat Teknikleri” Anlatıldı

Üniversitemiz ve İŞKUR Sinop İl Müdürlüğü ortaklığında öğrencilerimize yönelik “Özgeçmiş Hazırlama ve Mülakat Teknikleri” konulu seminer düzenlendi.

SÜBİTAM Prof. Dr. İsmet BERBER Konferans Salonunda düzenlenen programa; İŞKUR Sinop İl Müdürü Asaf ÇALIŞIR, Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Kemal BALKİ, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Rıza BAYRAK, SÜBİTAM Müdürü Doç. Dr. Muhitdin YILMAZ, Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi Yöneticisi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Emin ÇORMAN, İŞKUR Sinop Şube Müdürü Ercan KARABACAKOĞLU, Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanı Yüksel SANDALCI, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Namık SUCU, Akademik-İdari personelimiz ve öğrencilerimiz katıldılar.

Seminerde İŞKUR görevlileri Ümit BAŞARAN ve Gönül ELBİR GÜRLEYEN ile Şube Müdürü Ercan KARABACAKOĞLU tarafından öğrencilerimize iş başvurusu ve kendi işini kurmak konuları hakkında bilgiler verildi.

Program kapsamında Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencilerine "Nasıl Cv Hazırlanır?", "İşverenle Nasıl Görüşülür?" ve "İş Arama Teknikleri" konularında detaylı bilgi sunuldu.

Seminer sonunda, İŞKUR görevlileri Gönül ELBİR GÜRLEYEN’e Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi Yöneticisi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Emin ÇORMAN, Ümit BAŞARAN’a ise Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Kemal BALKİ tarafından hediye takdim edildi.

Kurum İç Değerlendirme Raporu
Öğrenci Hizmetleri