Çocuk Üniversitesi Etkinlik Günlerine Devam Ediyor

Boyabat Abdurrahman Güneş İlkokulu 4. Sınıf öğrencileri “Çocuk Üniversitesi Etkinlik Günleri” kapsamında Üniversitemizde misafir oldular.

Çocuk Üniversitesi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nurhan ÖZTÜRK, Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Esra BOZKURT ALTAN, Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Atilla ÖZDEMİR, Öğr. Gör. Ceren DEMİRALP ve gönüllü öğrencilerimiz tarafından hazırlanan etkinlikler ile minik öğrenciler, bilim ve sanata yönelik çeşitli aktiviteler gerçekleştirdiler.

Çocuk Üniversitesi Etkinlik Günleri Kapsamında, 'Taş boyama, Süt deneyi, sönmeyen mum deneyi, dans eden üzümler ve limon ile isim yazma' aktivitelerine katılan öğrenciler, farklı deneyimler yaşadılar.

Minik öğrenciler, Ebru Yapımı, Mikroskop ile Canlıların İnceliyoruz ve Hafızan Ne Kadar Kuvvetli?  isimli etkinliklerde ise hem eğlendiler hem öğrendiler.

Kurum İç Değerlendirme Raporu
Öğrenci Hizmetleri