Üniversitemiz Öğrencileri Siirt Gazisi Kazım SUNA’yı Unutmadı

Üniversitemiz öğrencileri, Siirt’in Baykan İlçesi Çukurca Köyü mevkiinde bölücü terör örgütü mensuplarının düzenlediği silahlı saldırı sonucu yaralanan Uzman Jandarma Çavuş Kazım SUNA’yı evinde ziyaret ettiler.

24 Temmuz 2017 tarihinde yaşanan olayda komutanı şehit düşen, diğer bir arkadaşı ise yaralanan Uzman Jandarma Çavuş Kazım SUNA, uzun bir süre Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisinde tedavi gördükten sonra Sinop’ta ikamet eden ailesinin yanı gönderilmişti.

Üniversitemiz Şehit Yakınları ve Gaziler Öğrenci Kulübü öğrencileri ile Sinop Şehit ve Gaziler Derneği üyeleri de Uzman Jandarma Çavuş Kazım SUNA’yın evine giderek kendisine geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Hain saldırıda vücuduna 6 kurşun isabet eden ve tedavisi hâlâ devam eden Gazi Kazım SUNA’nın vücudunda 2 kurşun bulunuyor.

Kurum İç Değerlendirme Raporu
Öğrenci Hizmetleri