Çocuk Üniversitemizde Etkinlik Günleri

Sinop Şehit Halil Özdoğru Ortaokulu 5. Sınıf öğrencileri “Çocuk Üniversitesi Etkinlik Günleri” kapsamında Üniversitemizde misafir oldular.

Çocuk Üniversitesi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nurhan ÖZTÜRK, Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Esra BOZKURT ALTAN ve Eğitim Fakültesi öğrencilerinin gözetiminde minik öğrenciler, bilim ve sanata yönelik çeşitli aktiviteler gerçekleştirdiler.

Bilim ve sanata yönelik ilgiyi geliştirmek amacıyla yapılan “Kimyanın Eğlenceli ve Tehlikeli Yanları" etkinliğinde öğrenciler birbirinden farklı deneyler yaptılar.

Ardından düzenlenen “Canlıları İnceliyorum” etkinliğinde ise minikler, dünyamızda yaşayan canlı türleri hakkında bilgi sahibi oldular.

Sinop Şehit Halil Özdoğru Ortaokulu öğrencilerinin Üniversitemizi gezisi, Öğr. Gör. K. Ceren DEMİRALP gözetiminde “İpler Sana Yol Göstersin” etkinliği ile sona erdi. Etkinlikte  minik öğrenciler yeni bilgiler edinmenin yanında eğlenceli zaman geçirdiler.

Sinop Şehit Halil Özdoğru Ortaokulu sınıf öğretmeni Çiğdem ŞİMŞEK, etkinliklerden büyük keyif aldıklarını ifade ederek, Çocuk Üniversitesi’ne ve emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.

Kurum İç Değerlendirme Raporu
Öğrenci Hizmetleri