Öğrencilerimiz, 5. Uluslararası Okul Öncesi Eğitim Kongresi’ne katıldı

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Eğitim Anabilim Dalı öğrencileri, 18-21 Ekim tarihleri arasında Gazi Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen “5. Uluslararası Okul Öncesi Eğitim Kongresi”ne katıldılar.

Üniversitemiz Okul Öncesi Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Şule ERŞAN rehberliğinde “5. Uluslararası Okul Öncesi Eğitim Kongresi”ne katılan Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Eğitim Anabilim Dalı 3. ve 4. Sınıf öğrencileri, alanlarında uzman kişilerden bilgi edinme şansına sahip oldular.

Ayrıca öğrenciler katılmış oldukları “Çocuk kitapları yazmak ne kadar zor olabilir ki?” ile “İyi bir başlangıç için öğretmen niteliği; hizmet öncesi öğretmen eğitimi ve niteliğini arttırma” çalıştaylarına katılarak, akademik bilgilerini zenginleştirme imkanı buldular.

Ankara programı kapsamında öğrencilerimiz Okul Öncesi Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Şule ERŞAN ile birlikte; Sinop Üniversitesi’nin de orta olduğu Gazi Üniversitesi ERASMUS+ konsorsiyum proje yürütücüsü Yrd. Doç. Dr. Tayfun FINDIK’ı ziyaret etti.

Ziyarette ERASMUS+, staj programları ve Avrupa gönüllü hizmet AGH (European voluntary seniice- EVS) hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Kurum İç Değerlendirme Raporu
Öğrenci Hizmetleri