"15 Temmuz Din ve Değerlerimiz" Paneli Düzenlendi

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik günü etkinlikleri kapsamında Sinop İl Müftülüğü tarafından "15 Temmuz Din ve Değerlerimiz" konulu bir panel düzenlendi.

Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda düzenlenen panele; Sinop Valisi Hasan İPEK, Vali Yardımcısı Mehmet TANIŞIR, İl Emniyet Müdürü Ercan DAĞDEVİREN, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr.  Ahmet TABAK, Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı  Prof. Dr. Mehmet AZİMLİ, Sinop İl Müftüsü Ali Hayri ÇELİK, Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Fatih AMAN, Kurum Müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan program, Kuran-ı Kerim Tilaveti ile devam etti.

Ardından Sinop İl Müftüsü Ali Hayri ÇELİK, Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Fatih AMAN ve Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı  Prof. Dr. Mehmet AZİMLİ tarafından 15 Temmuz zaferimizin din ve değerlerimiz ile olan ilişkisi ele alındı.

Kurum İç Değerlendirme Raporu
Öğrenci Hizmetleri