Öğrencilerimiz Turizm Haftasına Renk Kattı

Üniversitemiz Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu öğrencilerinin oluşturduğu Rekreasyon Öğrenci Kulübü tarafından “41. Turizm Haftası Kutlamaları" etkinliği düzenlendi.

Üniversitemiz Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Otelinde düzenlenen etkinliğe; Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Özlem SÜRÜCÜ, Müdür Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Alpay TIRIL ve Yrd. Doç. Dr. Ali Turan BAYRAM, akademik kadromuz ve öğrencilerimiz katıldılar.

Programın açılış ve selamlama konuşmasını yapan Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ali Turan BAYRAM, etkinliği düzenleyen öğrencilere teşekkür etti.

Etkinlikte Rekreasyon Öğrenci Kulübü üyeleri tarafından katılımcılara, ‘Turizm Haftası ve Turizmin ülkemizdeki önemi’ konuları, renkli ve dikkat çekici skeçlerle anlatıldı.

Etkinlikte Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu öğrencileri tarafından hazırlanan gösteri izleyenlerden tam not aldı.

Program sonunda,Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdür Yrd. Doç. Dr. Özlem SÜRÜCÜ, öğrenciler adına etkinliği hazırlayan Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Gül ERKOL BAYRAM'a çiçek taktim etti. Program çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Kurum İç Değerlendirme Raporu
Öğrenci Hizmetleri