Öğrencilerimiz Lösemi Konusunda Bilgilendirildi

Üniversitemiz SİNLÖSEV Öğrenci Kulübü öncülüğünde düzenlenen etkinlikte, öğrencilerimiz Lösemi konusunda bilgilendirildi.

Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe; Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hülya SİPAHİ, Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Emin ERDEM, Öğrenci Konsey Başkanı Süleyman UĞUR, Akademik ve İdari personelimiz ile öğrencilerimiz katıldı.

Seminerde LÖSEV’in kuruluşu, misyonu ve çalışmaları hakkında katılımcılara bilgiler veren LÖSEV Halkla İlişkiler Yönetmeni Can ÖNEY, “Lösemili çocuklarımız için kurulan Lösemili Çocuklar Hastanesini, Lösemili Çocuklar Köyünü, okulları, sosyal tesisleri ve gelecekte LÖSEV için neler yapılabileceğini anlattı.

LÖSEV Halkla İlişkiler Yönetmeni Can ÖNEY, konuşmasında öğrencilerimizden gelen soruları da cevaplandırdı.

Söyleşi sonunda ise Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, konuşmacı Can ÖNEY’e hediye takdiminde bulundu.

Program hatıra fotoğrafı çekinilmesi ile son buldu.

Kurum İç Değerlendirme Raporu
Öğrenci Hizmetleri