Üniversitemizde “İletişimde Ustalık Semineri” Düzenlendi

Bireylerin ve kurumların gelişimine ve başarıda sürekliliğini koruyabilmesine destek olabilmek ve yaşam kalitesini artırmak amacıyla kurulan 'Dönüşüm Konağı'nın başlattığı ve Türkiye genelinde verilen “İletişimde Ustalık Seminerleri”, Üniversitemizde düzenlendi.

Üniversitemiz öğrencilerinin büyük ilgi gösterdiği “İletişimde Ustalık Semineri”, eğitimciler Taner TEKTAŞ, Ahmet YILDIZ, İbrahim USTA, Mahmut DİKER, Şevki TOZKOPARAN ve Derhan ULUBEYİ tarafından verildi.

Günlük hayatta insanların iletişim becerilerini üst düzeye çıkarmayı hedefleyen  seminerde; gerçekte iletişimin nasıl olduğu, iletişim çeşitleri, insan tanıma sanatı gibi konular ele alınırken, insanlar arasındaki bazı yanlış anlaşılmalardan ve beklentilerden kaynaklanan sürtüşmelerin önlenmesi konuları da anlatıldı.

Seminerde Deneyimsel Tasarım Öğretisi hakkında geniş bilgiler verilirken, bu öğretinin insanların geçmişte biriktirdikleri, yaşanmışlıkları, geleceği nasıl yönlendirecekleri konularında yol gösterici olduğu konusunda uzman eğitimciler tarafından katılımcılara aktarıldı.

Öğrencilerle sohbet havasında geçen seminer sonunda 'Dönüşüm Konağı' tarafından, katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Kurum İç Değerlendirme Raporu
Öğrenci Hizmetleri