41. Turizm Haftası Etkinlikleri Başladı

Sinop Valiliği öncülüğünde, Üniversitemizin de desteği ile gerçekleştirilen “41. Turizm Haftası” etkinliği çelenk sunma töreni ile başladı.

Hükümet Konağı önünde gerçekleştirilen etkinliğe; Sinop Valisi Hasan İPEK, Vali Yardımcısı Adem ERGÜL, Kültür ve Turizm İl Müdürü İrfan GÖZ, Üniversitemiz Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Özlem SÜRÜCÜ, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ali Turan BAYRAM, Kurum Müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan program halk oyunları gösterisi ile devam etti.

Program, Lise ve dengi okullar arasında düzenlenen ‘’Her Birey Turizm Elçisidir’’ konulu Kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere Sinop Valisi Hasan İPEK’in ödüllerini vermesi ile sona erdi.

Öğrencilerimiz Çevre Kirliliğine Dikkat Çekti

“41. Turizm Haftası” kapsamında Üniversitemiz Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu öğrencileri, çevre ve deniz kirliliğine dikkat çekmek ve halkı bilinçlendirmek amacıyla Bahçeler plajında çöp toplama etkinliği düzenledi. Öğrencilerimizin çevre bilinci vatandaşlar tarafından da takdirle karşılandı.

Kurum İç Değerlendirme Raporu
Öğrenci Hizmetleri