Personel Memnuniyet Anketi Sonuçları

Üniversitemizin mevcut durumunu objektif bir şekilde analiz etmek ve gelecekle ilgili planlarımızı daha iyi bir şekilde hayata geçirmek için 26.12.2017 tarihinde 703 personelimizin katılımıyla yapılan Personel Memnuniyet Anketi(II) sonuçları ekte sunulmuştur.

Anketimize katılan tüm akademik ve idari personelimiz tarafından yapılan değerlendirmelerin, açık uçlu sorulara verilen cevapların, başarılı ve başarısız olduğuna inanılan yöneticilerimizle ilgili olarak yapılan oylamaların ve anket formundaki tüm beyanların detaylı bir şekilde değerlendirileceğini belirtmek istiyorum.

Memnuniyet Anketine yüksek oranda katılım sağlanmış olması dolayısı ile tüm personelimize teşekkürlerimi sunuyor, sağlık ve afiyet diliyorum.

Prof. Dr. Nihat DALGIN

Personel Memnuniyet Anketi Sonuçları