Sürekli İşçi Kadrolarına Atama İşlemleri (YENİ)

696 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname gereği 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunun 62 inci maddesinin 1 nci fıkrasının (e) bendi uyarınca "Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmet Alımı" sözleşmeleri kapsamında çalışanların sürekli işçi kadrosuna atanma işlemleri için örneği yazımız ekinde bulunan dilekçe ve eklerinin Biriminizde çalışan ilgili personele imza karşılığı duyurulması, evrakların hazırlanması için personele idari izin konusunda kolaylık sağlanması ve sürekli işçi kadrosuna atanmak için talepte bulunacak kişilerin dilekçe ve eki belgelerin 02.01.2018 Salı günüden itibaren 11.01.2018 Perşembe günü mesai bitimine kadar ilgili ihale sözleşmesi imzalayan birimine teslim etmeleri gerektiği hususunda bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

Prof. Dr. Nihat DALGIN

Sürekli İşçi kadrosuna geçiş usul ve esaslara ulaşmak için tıklayınız

Sürekli İşçi kadrosuna geçiş başvuru forumu için tıklayınız

Güvenlik Soruşturması ve arşiv araştırması formu