Üniversitemiz Deniz Yıldızları Anaokulu İle İlgili Açıklama

Değerli Mensuplarımız,

Üniversitemiz Okul Öncesi Eğitimi Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğüne bağlı Deniz Yıldızları Anaokulumuz, 19/04/2012 tarihinde, 28278 sayılı resmi gazetede yayımlanan “Sinop Üniversitesi Okul Öncesi Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmenliğinin 5’inci maddesinin (b) fıkrası uyarınca 31/07/2017 tarihinde imzalanan protokol gereği, 2(iki) eğitim-öğretim yılı süre ile Sinop İl Milli Eğitim Müdürlüğüne devredilmiştir.

Üniversitemiz Okul Öncesi Eğitimi Araştırma ve Uygulama Merkezimiz, yönetmenliğinin 5/a, 5/c, 5/ç, 5/d, 5/e ve 5/f maddelerinde belirtilen faaliyetlerine uygun olarak ilimiz çocuklarına/ailelerine, öğretmen adaylarına ve öğretmenlerine yönelik topluma yararlı faaliyetlerine devam edecektir.

Bilgilerinize sunarız.

Üniversitemiz ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında  Düzenlenen İşbirliği Protokolü İçin Tıklayınız...

Kurum İç Değerlendirme Raporu
Öğrenci Hizmetleri